Yoga by the sea – Studio Mölle AB

Yoga by the sea – Studio Mölle AB

Hej åter igen och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att alla mina fina och härliga läsare har haft en riktigt trevlig vecka med valborg och allt och att ni nu dessutom även har någonting trevligt planerat inför helgen. Det har nämligen jag, men det är nog någonting som jag kommer att gå in lite mer på i ett annat inlägg lite senare här på bloggen. Just här i detta inlägg så tänkte jag nämligen ta och skriva lite kort om det här med pilates, yoga och retreat yoga för er i Mölle, Höganäs, Ängelholm eller Jonstorp med omnejd då det faktiskt råkar vara någonting som har varit oerhört efterfrågat bland er läsare under en längre tid nu sedan jag tog upp det i ett av mina andra inlägg.

Många av er har lite mer specifikt undrat om det finns någon yogastudio i dessa områden, eller i närheten av dem, som jag kan rekommendera att ni ska vända er till och givetvis så finns det ju det då jag, som många av er också är medvetna om, befinner mig här i Mölle själv. Hur som helst så heter den yogastudio som jag då själv har valt att vända mig till och som jag även tycker är den absolut bästa yogastudion i området inget annat än Yoga by the sea – Studio Mölle AB. Personligen så har jag fått ut så pass mycket av att vända mig till just Yoga by the sea – Studio Mölle AB att jag verkligen kan varmt rekommendera dem till alla ni som är intresserade av det här med retreat yoga eller pilates med mera. De är verkligen superkunniga och engagerade i det som de erbjuder sina kunder och därför så tycker jag verkligen att de förtjänar att uppmärksammas! Ha det nu så bra, allesammans!


Kommentarer är stängda.