Sy och tillskärningsateljé

Sy och tillskärningsateljé

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni har fått en bra start på den här veckan och att ni dessutom mår fint. Det gör i varje fall jag verkligen. Här i mitt inlägg idag så tänkte jag ta och passa på att dela med mig lite av någonting som jag vet med mig att många av er vill att jag ska dela med mig av och det handlar ju nämligen om det här med vilken syverkstad som jag vänder mig till då jag befinner mig här i Orust.

Jag även att många av er som frågar befinner er i Tjörn och därför så tänkte jag faktiskt ta och tipsa er alla om en syverkstad vid namn Sy och tillskärningsateljé som är belägen i just Tjörn och även då givetvis vänder sig till oss som då exempelvis befinner oss i Orust eller andra närliggande områden. Anledningen till att jag tycker så oerhört bra om just denna syverkstad har väl kanske som mest att göra med att jag verkligen aldrig har haft en enda dålig upplevelse hos Sy och tillskärningsateljé och jag tycker att personalen där är så oerhört trevlig och behjälplig varje gång man vänder sig till dem. I vilket fall som helst så kan jag alltså varmt rekommendera att alla ni som nu var intresserade av detta faktiskt tar och kikar vidare på just Sy och tillskärningsateljé, då det absolut inte är någonting som ni kommer att ångra. Hör gärna av er sedan hit till mig igen och berätta vad ni tyckte och berätta även gärna lite mer om era projekt, för jag tycker sådant är oerhört roligt att få läsa om från er läsare. Ifall ni nu då har några som helst frågor eller funderingar kring detta som ni vill ställa mig, så är ni givetvis också välkomna att höra av er igen!


Kommentarer är stängda.