Nya bilder till företaget

Nya bilder till företaget

Godmorgon bloggen! Vilken stilla och härlig dag vi har i Trelleborg, det är endast små lätta briser som man känner av. Jag sitter på jobbet och funderar lite på om vi ska anlita en fotograf för lite schyssta bilder som kan göra vår hemsidan ännu bättre. Ni vet hur en bild säger mer än tusen ord, det är lite så jag tänker och just nu är det väldigt få bilder på hemsidan och istället mycket text. Fotograf är ett alternativ men jag har även ett litet ess i rockärmen som jag överväger att plocka fram. Film är något som har blivit populärt att ha på sin hemsida och jag tänker att det kan vara ett bra sätt för att visa upp lite mer specifikt vad vi gör istället för att ha massa text. Sen kommer vi visserligen behöva en fotograf också för nya bilder är något som vi är i stort behov av. De bilderna vi har på sidan nu är tagna i våra gamla lokaler med gammal personal, vilket inte riktigt visar den utveckling vi har gjort. Våra gamla lokaler var väldigt slitna och inte så moderna som de vi har i dagsläget, jag är övertygad om att vi kan få mycket bättre bilder i de nuvarande lokalerna. Dessutom så använder vi en helt annan teknik nu och vi arbetar med helt olika verktyg än vad vi gjorde förr några år sedan. Jag tror verkligen att webben är det stället där man bör lägga störst fokus på att synas, det är därifrån de flesta kunderna kommer. Så en fotograf och kanske ett litet filmteam, där har vi dagens uppgift. Jag vill gärna få det här gjort innan semestern kommer, så det gäller att vara lite snabb. Nu måste jag runda av här men glöm inte att kika in på bloggen igen, jag ska försöka uppdatera er så ofta jag kan.  


Kommentarer är stängda.