Nordquist Driftig Team

Nordquist Driftig Team

Hej på er. Hur mår ni? Själv mår jag bra. Sommaren närmar sig vilket jag älskar för de betyder för mig att man kan ta fram finbilen och dra ut och åka lite. Det enda som inte blir så kul är ju att byta däck på bilen jag har därför valt att gå till en däckverkstad i Örnsköldsvik som är väldigt duktiga. Verkstaden heter Nordquist Drifting Team.

 Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av bilar, det började redan på dagis att jag alltid villa ha den finaste bilen när vi lekte, och det har hängt med mig hela livet. Började jobba litegrann när jag var 14 år och sparade alla mina pengar jag tjänade ihop för att jag skulle kunna köpa mig en bil när det var dags. Samma dag jag fyllde 18 tog jag mitt körkort och då stod redan bilen på gården, jag köpte en bil som jag tyckte var väldigt fin där och då men så fort jag hittade någon som var mer intressant så sålde jag min bil och köpte en ny. Jag har alltid älskar att pyssla med mina bilar och ta väl hand om dem, det enda jag inte gillat är att byta däck på dem. Jag vänder mig därför alltid till en däckverkstad i Örnsköldsvik när det börjar bli dags, anledningen till att jag vänder mig just dit är på grund utav deras sjukt bra service och jag vet att dem alltid tar väl hand om min bil och gör dem skinande ren, de har aldrig funnit några vita ränder på bilen efteråt som jag fått på andra ställen utan den är alltid jätteren. Om ni vill prova på en däckverkstad i Örnsköldsvik så tycker jag absolut att ni ska gå hit och få er bil tvättad, jag kan lova er att ni kommer gå därifrån nöjda och med en ren bil. 


Kommentarer är stängda.