Massage i Visby

Massage i Visby

Hej på er i vårsolen

Somrarna brukar jag och min familj spendera i Visby och det ska vi göra även denna sommaren. En av mina bästa vänner bor där året om och hon har en mottagning eller salong där de bland annat erbjuder massage. Jag brukar alltid boka mig på behandling minst ett par gånger när jag är i Visby. Dels för att stötta hennes verksamhet men också för att jag tycker att hon är så duktig.

Våran familj trivs väldigt bra i Visby så emellanåt så funderar vi faktiskt på att också flytta dit permanent. Vi har i flera års tid vägt fördelar och nackdelar mot varandra, får väl se om vi kommer fram till något denna sommaren när vi är där. Det är ju väldigt fint men man kan också känna sig ganska isolerad där i och med att man antingen måste flyga eller åka färja som faktiskt tar några timmar. På det sättet är Öland bättre för där kan man lättare åka över bron. Samtidigt mår vi alla väldigt bra där och trivs fantastiskt, vi har flera vänner där och jag vet att vi skulle lösa jobb ganska snabbt och lätt.

Jag tänker mycket bättre när jag har balans i kropp och själv och det är en sådan sak som massage hjälper mig med. Jag skulle ju så klart kunna boka en massage här hemma, men det är inte samma sak så jag väntar nog hellre. Hoppas ni har en underbar dag, jag ska försöka fokusera på jobbet lite till. Det är så lätt att vandra i väg i tankarna när man ger sig utrymme, men ibland måste man få göra det tror jag. Det är ju som en paus och vila från allt annat och det behöver man då och då. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.