Dennis Forsberg Photography

Dennis Forsberg Photography

Hej! Här i mitt inlägg idag så ville jag faktiskt passa på att skriva lite kort om någonting som jag vet med mig att rätt så många av er läsare faktiskt har hört av er angående nu under den senaste tiden här på bloggen och det handlar ju nämligen om det här med att anlita fotograf här i Haninge, där bland annat jag och många av er läsare faktiskt också befinner sig, eller på exempelvis Lidingö, Kungsholmen eller Östermalm här i Stockholm.

Det var ju så att jag för inte allt för länge sedan här på bloggen skrev lite kort om att jag hade valt att anlita en fotograf och efter att många av er även hade fått syn på bilderna, så började ni höra av er och ville veta mer kring vilken fotograf det faktiskt var. Jag kan inte själv förstå att jag glömde nämna detta i mitt andra inlägg, så därför så svarade jag så snabbt som möjligt nere i kommentarerna, men då jag tror att rätt så många av er kan ha missat det, så kände jag helt enkelt att det kunde vara behjälpligt om jag skrev lite om det i ett tillägnat inlägg istället. Den fotograf som jag därför skulle vilja dela med mig av här idag heter inget annat än Dennis Forsberg Photography och det är alltså till just Dennis Forsberg Photography som jag själv då valde att vända mig efter det att jag hade bestämt mig för att jag ville få professionell hjälp med de fotografierna som jag sedan la ut här på bloggen. Jag är i varje fall personligen oerhört nöjd och det vet jag även att många av Dennis Forsberg Photographys kunder också är. Jag hoppas nu även att detta kommer att kunna vara behjälpligt och att ni finner det som ni söker hos just Dennis Forsberg Photography och hans fotografitjänster!


Kommentarer är stängda.