AB COYF Care of You och Fritid

AB COYF Care of You och Fritid

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Ni är en hel del som har haft en del frågor och funderingar när det gäller det här med ansiktsbehandling i Bålsta med omnejd. Då jag vet att ni är en hel del som befinner er i detta område tänkte jag att det var passade med ett inlägg om detta. AB COYF Care of You och Fritid heter det företag som jag för ett tag sedan kom i kontakt med. Jag är otroligt glad över detta, då jag under en lång tid letat efter bra företag inom det här med hudvård. Tyvärr har jag stött på en hel del olika företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella. AB COYF Care of You och Fritid däremot, är helt fantastiska. Det var en nära vän till mig som tipsade mig om att vända mig till dem, då hon blivit väldigt nöjd med de behandlingar hon fått utav dem.

Personalen hos AB COYF Care of You och Fritid är så duktiga när det gäller det här med kundservice, vilket är någonting som jag värderar otroligt högt i ett företag som detta. Tack vare denna goda service kunde jag på en gång känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag. Jag har länge haft problem med min hy, som har varit väldigt torr så länge jag kan minnas. Efter några behandlingar hos AB COYF Care of You och Fritid, är min hy som ny. Jag har inte längre samma problem som tidigare, och jag känner mig mer bekväm med att gå utan sminkexempelvis. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Bålsta, Enköping, Uppsala eller Öresundsbro med omnejder att vända er till just AB COYF Care of You och Fritid. 


Kommentarer är stängda.